ІННОВАЦІЙНИЙ ПОТЕНЦІАЛ ПЕДАГОГІВ-НОВАТОРІВ у розбудовчих пошуках Нової української школи - Виговська, Ольга; Годецька, Тетяна (Всеукраїнський науково-практичний журнал «Директор школи, ліцею, гімназії», 2019)
У статті на прикладах новаторського досвіду автори висвітлюють можливість реалізації деяких з ключових компетентностей для нової української школи. Зосереджують увагу на результатах, які можна отримати від упровадження досвіду педагогів-новаторів, а також на технологіях, як їх можна досягати. До виняткової особливості цієї статті слід віднести розгляд однієї компетентності, яку реалізовано кількома способами.