СТРАТЕГІЯ ДЕРЖАВНО-ГРОМАДСЬКОГО УПРАВЛІННЯ СУЧАСНИМ НАВЧАЛЬНИМ ЗАКЛАДОМ - Соболик, Таміла (Всеукраїнський науково-практичний журнал «Директор школи, ліцею, гімназії», 2019)
У статті розглядається практична реалізація завдання школи у забезпеченні педагогічного партнерства на основі співпраці дітей, учителів, батьків. Запорука успіху сучасної школи – тісна співпраця учнів, їхніх батьків та громадськості, які є рівноправними учасниками освітнього процесу та мають спільну мету, бажання і відповідальність за розвиток навчального закладу.