УПРАВЛІННЯ ПІДГОТОВКОЮ ПЕДАГОГІВ ДО ІННОВАЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ - Качоровска, Надія (Всеукраїнський науково-практичний журнал «Директор школи, ліцею, гімназії», 2019)
У статті розповідається про особистісно-мотиваційне забезпечення інноваційних процесів у школі, досвід педагогічного колективу, психологічний клімат щодо впровадження інновацій.