ІСТОРИЧНА ДОВІДКА ПРО ЯРМОЛИНЕЦЬКИЙ НВК - Постовіт, Володимир (Всеукраїнський науково-практичний журнал «Директор школи, ліцею, гімназії», 2019)
У статті висвітлюється історія створення та розвитку Ярмолинецького НВК Хмельницької області.