Анонс циклу статей - редакції, Від (Всеукраїнський науково-практичний журнал «Директор школи, ліцею, гімназії», 2019)
У цьому числі журналу ми покажемо як одна подія спричинює інші, мов ланцюгова реакція, та який, насправді, тісний і взаємопов’язаний людський світ: як усі і все переплетено в ньому. Тож усі статті цього циклу є лише доказом заявленого!