ПІДВИЩЕННЯ РІВНЯ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ ВЧИТЕЛІВ В УМОВАХ ОПОРНОГО НАВЧАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ - Хураскіна, Алла (Всеукраїнський науково-практичний журнал «Директор школи, ліцею, гімназії», 2020)
У статті висвітлено питання щодо створення оптимальних умов для підвищення фахового рівня педагогів в умовах опорного закладу, зокрема розкрито досвід роботи Іванівської гімназії (опорного закладу) освітнього округу Іванівського району Херсонської області з підготовки до професійної інноваційної діяльності вчителів.