СЕРЦЯ ВІДДАВАЛИ ДІТЯМ: ПЕДАГОГІЧНА ТВОРЧІСТЬ К.Ю. ГОЛОБОРОДЬКА ТА Л.В. ОБІДІНОЇ ЯК ОСВІТЯНСЬКИЙ ТРЕНД ХЕРСОНЩИНИ - Голобородько, Евдокія; Кузьміч, Тетяна (Всеукраїнський науково-практичний журнал «Директор школи, ліцею, гімназії», 2020)
У статті йдеться про досвід роботи відомих директорів навчальних закладів Херсонщини К.Ю. Голобородька і Л.В. Обідіної. Наголошується на збереженні традицій вітчизняної педагогіки у практиці роботи сучасних керівників закладів загальної середньої освіти.