СТАНОВЛЕННЯ ТА РОЗВИТОК МЕТОДИКИ ВИКЛАДАННЯ ПРАВОЗНАВСТВА В НПУ ІМЕНІ М.П. ДРАГОМАНОВА - Гуз, Анатолій (Всеукраїнський науково-практичний журнал «Директор школи, ліцею, гімназії», 2020)
Основою кожного закладу вищої освіти є освітнє середовище, яке формують його науково-педагогічні працівники. А саме освітнє середовище є основою для освітнього процесу студентів.