ЗАГАДКИ ВОДИ - Кот, Микола (Всеукраїнський науково-практичний журнал «Директор школи, ліцею, гімназії», 2019)
Статтю присвячено ролі води в житті людини, її походженню, специфічним, хіміко-фізичним властивостям та якостям, різним формам знаходження в природі. Ідеться про її соціальну значимість та роль людини у використанні та збереженні водних ресурсів