УПРАВЛІННЯ РОЗВИТКОМ ІННОВАЦІЙНОЇ КУЛЬТУРИ ПЕДАГОГІВ В ЗНЗ - Ковальська, Оксана (Всеукраїнський науково-практичний журнал «Директор школи, ліцею, гімназії», 2019)
У статті розкрито умови формування й розвитку інноваційної культури педагога, визначено його професійні якості, що сприятимуть внесенню в освітній процес нововведень високого рівня ефективності, розкрито особливості управлінської діяльності адміністрації закладу щодо створення умов для роботи вчителя-новатора.