УПРАВЛІННЯ ТРАЄКТОРІЄЮ ФОРМУВАННЯ ПАРТНЕРСЬКОЇ ВЗАЄМОДІЇ РОДИНИ ТА НАВЧАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ - Гарбарець, Валентина (Всеукраїнський науково-практичний журнал «Директор школи, ліцею, гімназії», 2019)
У статті розглядаються особливості формування партнерської взаємодії навчального закладу та родини, визначаються провідні принципи, що підвищують ефективність партнерства.