АВТОРСЬКА ШКОЛА: ІННОВАЦІЙНІ ПІДХОДИ ДО НАВЧАЛЬНО-ВИХОВНОГО ПРОЦЕСУ НА ПРИКЛАДІ НАВЧАЛЬНО-ВИХОВНОГО КОМПЛЕКСУ «ШКОЛА ГУМАНІТАРНОЇ ПРАЦІ» - Кияновський, Артем (Всеукраїнський науково-практичний журнал «Директор школи, ліцею, гімназії», 2020)
У статті розкрито суть моделі авторської школи «Школа гуманітарної праці», презентовано структуру навчально-виховного комплексу, висвітлено інноваційні підходи до організації освітнього процесу.