УПРАВЛІННЯ СЕРЕДОВИЩЕМ СОЦІАЛІЗАЦІЇ ЛЮДИНИ В УМОВАХ СТАНОВЛЕННЯ МЕДІАПРОСТОРУ

Автор(и)

  • Тетяна Струкова

Ключові слова:

філософія освіти, філософія управління, інформаційне суспільство, соціалізація, медіапростір, комунікація, освітні реформи.

Анотація

У статті здійснено аналіз теоретико-методологічних засад виокремлення управлінського аспекту аналізу соціалізації особистості в умовах становлення медіа-простору. Обґрунтовується необхідність максимізації креативного потенціалу електронних медіа та загалом електронних комунікацій інформаційного суспільства для створення сприятливого для соціалізації особистості соціокультурного середовища. Розкривається значення управлінських впливів з боку суспільства на медіапростір як пріоритетного напряму керування процесом соціалізації. Ставиться проблема амбівалентності процесів взаємодії індивіда та медіапростору в сучасних умовах.

##submission.downloads##

Опубліковано

2020-01-13

Як цитувати

Струкова, Т. (2020). УПРАВЛІННЯ СЕРЕДОВИЩЕМ СОЦІАЛІЗАЦІЇ ЛЮДИНИ В УМОВАХ СТАНОВЛЕННЯ МЕДІАПРОСТОРУ . Всеукраїнський науково-практичний журнал «Директор школи, ліцею, гімназії», 17(4-6), 110–117. вилучено із https://director-ua.info/index.php/dslg/article/view/137

Номер

Розділ

Статті