КРУГЛИЙ СТІЛ НАПН УКРАЇНИ: «ЗДОРОВ’ЯФОРМУВАЛЬНА СИСТЕМА ФІЗИЧНОГО ВИХОВАННЯ УЧНІВ ТА СТУДЕНТІВ: ВІД КОНСЕРВАТИЗМУ ДО ІННОВАЦІЙ?»

Автор(и)

  • Ольга Виговська

Ключові слова:

Круглий стіл

Анотація

Круглий стіл відбувся за ініціативи Національної академії педагогічних наук України у приміщенні її Президії 13 березня 2018 р.
Організатор заходу – Відділення вищої освіти НАПН України (академік-секретар Петро САУХ).
Метою заходу стало обговорення стану здоров’я дітей та молоді, сучасних проблем фізичного виховання учнів та студентів, наукових засад та шляхів модернізації у закладах освіти системи фізичного виховання, яке має бути органічно поєднано з іншими компонентами здорового способу життя.
У засіданні взяли участь народні депутати України, представники центральних органів виконавчої влади у
сферах освіти і науки, молоді та спорту, охорони здоров’я, вчені наукових установ та науково-педагогічні працівники Університету менеджменту освіти Національної академії педагогічних наук України, представники університетів та академій, закладів загальної середньої та професійної освіти, педагогічні працівники, представники громадськості та засобів масової інформації.

##submission.downloads##

Опубліковано

2020-01-04

Як цитувати

Виговська, О. (2020). КРУГЛИЙ СТІЛ НАПН УКРАЇНИ: «ЗДОРОВ’ЯФОРМУВАЛЬНА СИСТЕМА ФІЗИЧНОГО ВИХОВАННЯ УЧНІВ ТА СТУДЕНТІВ: ВІД КОНСЕРВАТИЗМУ ДО ІННОВАЦІЙ?». Всеукраїнський науково-практичний журнал «Директор школи, ліцею, гімназії», 19(3), 38–39. вилучено із https://director-ua.info/index.php/dslg/article/view/102

Номер

Розділ

Статті

Статті цього автора (авторів), які найбільше читають

1 2 3 > >>