ПРОЕКТУВАННЯ НАВЧАЛЬНО-ВИХОВНОГО ПРОЦЕСУ. ТЕХНОЛОГІЧНИЙ АСПЕКТ

Автор(и)

  • Олександр Паламарчук

Ключові слова:

психолого-соціальні запити школярів, вади осо- бистісного розвитку, діагностично-проектуючий комп’ютерний комплекс.

Анотація

Сучасне покоління живе на зламі епох, зміна яких пов’язана з динамічними процесами у всіх структурах життя, і розвивається двома шляхами: відторгнення застарілих форм життя, що чинять опір змінам, і формування но­вих цивілізованих засад життєдіяльності. Діагностично-проектуючий комп’ютерний комплекс «Універсал» дає змогу застосо­вувати сучасну проективну методику для ефективної організації навчально-вихов­ного процесу на особистісно-орієнтованій основі для всіх ланок школи та забезпе­чити її ефективне управління.

У статті обґрунтовується оцінка тех­нології проектування особистісно-розви- вального змісту навчально-виховного про­цесу як умови поліпшення динаміки психо- лого-соціального розвитку більшості учнів в класних колективах, підвищення рівня їх духовно -катарсичної активності.

##submission.downloads##

Опубліковано

2020-01-13

Як цитувати

Паламарчук, О. (2020). ПРОЕКТУВАННЯ НАВЧАЛЬНО-ВИХОВНОГО ПРОЦЕСУ. ТЕХНОЛОГІЧНИЙ АСПЕКТ. Всеукраїнський науково-практичний журнал «Директор школи, ліцею, гімназії», 17(4-6), 180–185. вилучено із https://director-ua.info/index.php/dslg/article/view/146

Номер

Розділ

Статті